Titulok webu - hortensiadecor.sk
5/5
Košík:1 ks
cena:52.41 €
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 NEWSLETTER
 QR code
QR code
"Objavte, aké ľahké je urobiť vynikajúci doma pečený chlieb! Neglazovaná kameninová forma je navrhnutá tak, aby kopírovala kupolovitú strechu tradičných tehlových pecí na chlieb a vytvárala chrumkavú kôrku a ľahkú, vláčnu striedku. Výhodou je že máte ""all in one - všetko v jednom "" Vaše chlebové cesto kysne priamo vo forme a až bude nakysnuté stačí ho vložiť do rúry na pečenie. Špeciálne vytvorené vyklenuté veko zachytáva paru a udržuje rovnomernú teplotu pečenia. Rozmery: priemer 30 x V19 cm. Pracovné a bezpečnostné inštrukcie: Pred prvým použitím vložte formu na pečeni nezakrytú do rúry a ""pečte"" jednu hodinu pri najvyššej teplote ( max. do 220 °C ) Tento postup spôsobí ešte lepšie vytvrdnutie kameniny z ktorej je výrobok vypálený. Čistenie: Pred čistením nechajte produkt vždy vychladnúť na izbovú teplotu. Najlepším spôsobom, ako vyčistiť formu, je po vychladnutí zvyšky zoškrabať kovovou špachtľou. Odporúčame vám, aby ste na čistenie nádoby nepoužívali vodu, pretože to môže zanechať zvyšky vlhkosti v póroch materiálu, čo môže následne spôsobiť prasknutie formy počas ohrievania v rúre. Ak máte pocit, že je potrebné vyčistiť formu vodou, postupujte podľa nasledujúcich pokynov: Používajte iba čistú horúcu vodu. Nikdy nepoužívajte mydlo alebo saponáty, pretože by zostali v materiáli z ktorého je forma vyrobená. Horúcu formu nikdy neponárajte do vody, pretože by praskla. Pred ďalším pečením nechajte formu dôkladne vysušiť. Po uschnutí na vzduchu cez noc a pred pečením pri vysokých teplotách môžete formu dosušiť v rúre pri nízkej teplote. Postupom času sa na forme vyskytnú škvrny. Je to normálne a v žiadnom prípade to neovplyvní vlastnosti pečenia. v UPOZORNENIE: 1. S horúcou formou manipulujte vždy v rukaviciach. Pamätajte, že forma udržuje teplo po dlhú dobu. S formou narábajte opatrne, pretože jej pád alebo úder o tvrdý povrch by ju mohli prasknúť. Formu nikdy nedávajte na otvorený plameň alebo na horúci elektrický horák, pretože koncentrované teplo priamo v kontakte s formou spôsobí jej prasknutie. Udržujte formu mimo detí , pretože po použití bude dlho horúca. Predmety vyberané z rúry vždy nechajte prirodzene vychladnúť pri izbovej teplote. Tipy na pečenie: V prípade potreby sa odporúča použiť jemný prášok z kukuričnej múky, polenty alebo krupice. Na vymúčenie nepoužívajte klasickú múku, pretože sa v rúre pripáli.

"
(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.
Rozumiem !